khashayar.nezami@yahoo.com 3 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام عرض خسته نباشد بسته ی اماده دی جی کالا سامان رو گرفتم که از قالب Shaper_megadeal استفاده میکنه کسی که این قالبو ویرایش کرده اومده اعدادو توش فارسی کرده به این صورت که وقتی قالبای دیگه رو انتخواب میکنم اعداد انگلیسی هستن ولی وقتی قالب این اقا رو میزنم تمامی اعداد داخل سایت چه انگلیسی چه فارسی مثل اعداد قیمت ها و امار بازدید و ... به صورت فارسی به نمایش در میاد حالا اگه بخوام درستش کنم یعنی اعدادو به انگلیسی برگردونم باید چه کاری بکنم کسی میتونه کمک کنه اینم سایتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز ایشون کاری به اعداد نداشتن فقط برای قالب شما فونتی رو تعریف کردن که اعداد رو به صورت درست و فارسی نشون میده.. بعد شما اومدی برای چند زبانه کردن ساییتون از ترجمه گوگل استفاده کردی که کار درستی نیست.. از این که بگذریم ، گوگل که دیگه اعداد رو فارسی انگلیسی نمیکنه که.. یک نصیحت : ترجیحا ساییتون رو طبق قواعد چند زبانه کنید که در این صورت میتونید در css زبان های دیگه از فونت های مناسب انگلیسی استفاده کنید که مشکلی با اعداد ندارند. یاعلی 2 واکنش ها : khashayar.nezami@yahoo.com و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khashayar.nezami@yahoo.com 3 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز ایشون کاری به اعداد نداشتن فقط برای قالب شما فونتی رو تعریف کردن که اعداد رو به صورت درست و فارسی نشون میده.. بعد شما اومدی برای چند زبانه کردن ساییتون از ترجمه گوگل استفاده کردی که کار درستی نیست.. از این که بگذریم ، گوگل که دیگه اعداد رو فارسی انگلیسی نمیکنه که.. یک نصیحت : ترجیحا ساییتون رو طبق قواعد چند زبانه کنید که در این صورت میتونید در css زبان های دیگه از فونت های مناسب انگلیسی استفاده کنید که مشکلی با اعداد ندارند. یاعلی مرسی از راهنمایاتون مطالب سایت زیاد هست و این که بخوام سایتو چند زبانه کنم یک برام سخته دو بلد نیستم واسه همین از ترجمه ی گوگل استفاده کردم که احیانن اگه خارجی کسی اومد کارش راه بیفته اما خوشحال میشم بدونم چرا میگید کار درستی نیست اما سوال اصلیم رو جواب ندادید الان واسه انگلیسی کردن اعداد باید چه کاری انجام بدم کجا میتونم فونت اعدادو ویرایش کنم تو cpanle فونت مورد نظرو پیدا نمیکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) تا وقتی سایت شما دو زبانه نیست نمیتونید چنین کاری کنید مگه این که css بلد باشید و به هر قسمت یه فونت جدا بدید که فک نمیکنم جذابیتی به کارتون بده بهترین راه استفاده از دوزبانه بودن سایته و با دو cssجدا یکی برای زبان فارسی و یکی انگلیسی میباشد. در هر حال این نظر بنده بود. موفق باشید یا حق ویرایش شده خرداد 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khashayar.nezami@yahoo.com 3 ارسال شده در تیر 94 تا وقتی سایت شما دو زبانه نیست نمیتونید چنین کاری کنید مگه این که css بلد باشید و به هر قسمت یه فونت جدا بدید که فک نمیکنم جذابیتی به کارتون بده بهترین راه استفاده از دوزبانه بودن سایته و با دو cssجدا یکی برای زبان فارسی و یکی انگلیسی میباشد. در هر حال این نظر بنده بود. موفق باشید یا حق شما مگه نمیگید ایشون اومدن زبان فونت رو عوض کردن فارسی شده اعداد منم فقط میخوام برگردونم به حالت اینگلیسی کلن انگلیسی شه اعداد یعنی هیچ راهی نیست من اعداد رو انگلیسی نشون بدم به غیر دو زبانه کردنو اون راهه سختی که گفتید مثلا منم بیام یه فونتی تعریف کنم که حروف رو فارسی نشون بده اعداد رو انگلیسی ؟!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام ببینید دوست عزیز ، توی این قالب اومده از فونت b koodak برای فارسی استفاده کرده این فونت هم از اعداد فارسی پشتیبانی میکنه.. میتونید به جای این فونت از فونت فارسی دیگه ای استفاده کنی که از اعداد فارسی پشتیبانی نکند مثلا فونت tahoma یاعلی 2 واکنش ها : khashayar.nezami@yahoo.com و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khashayar.nezami@yahoo.com 3 ارسال شده در مرداد 94 باسلام ببینید دوست عزیز ، توی این قالب اومده از فونت b koodak برای فارسی استفاده کرده این فونت هم از اعداد فارسی پشتیبانی میکنه.. میتونید به جای این فونت از فونت فارسی دیگه ای استفاده کنی که از اعداد فارسی پشتیبانی نکند مثلا فونت tahoma یاعلی ببخشیدا وقتتونم زیاد گرفتم تازه کارم خودمم از صفر نه ماه شروع کردم زیاد وارد نیستم مثل شما این b koodak کجا میشه عوضش کرد تو سی پنل گشتم نبود اصلا نمیدونم کجا برم چیکار کنم داخل پوشه templates ایا ؟ دنبال چی بگردم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 داخل پوشه templates وارد پوشه قالب مورد نظر بشید سپس وارد پوشه css بشید اونجا فایل template.css رو ویرایش کنید. 1 واکنش ها : khashayar.nezami@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khashayar.nezami@yahoo.com 3 ارسال شده در دی 94 داخل پوشه templates وارد پوشه قالب مورد نظر بشید سپس وارد پوشه css بشید اونجا فایل template.css رو ویرایش کنید. ایول حل شد دمت گرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر