joomlakar 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلام من میخوای در فریم ورک وارپ موقعیت جدید به نام bottom-c ایجاد کنم و بتونم مثل bottom-a و bottom-b که بطور پیش فرض خود وارپ دارتشون از داخل تنظیمات قالب bottom-c رو هم تنظیم کنم - کسی هست بتونه کمکم کنه؟؟؟ ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط joomlakar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما آموزش ایجاد موقعیت در قالب فریمورک وارپ warp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlakar 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما آموزش ایجاد موقعیت در قالب فریمورک وارپ warp این مربوط به وارپ 6 هست و برای وارپ 7 پاسخ نمیده متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما این آموزش برای یک موقعیت خاص هست که شما به ان توجه نکنید فقط ببینید چه فایل هایی رو تغییر میده و چگونه تغییر میده Adding Smoothscroll - Dotnav to WARP 7 themes 1 واکنش ها : joomlakar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر