pegahmht 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان خواهشا هر کی میتونه راهنمایی کنه خیلی فوریه من سایتمو دو زبانه کردم و 3 تا منو ساختم که زبان هاش فارسی و انگلیسی و همست اما منو انگلیسی رو نشون نمیده در صورتی که تنظیمات و موقعیتش دقیقا مثل منو فارسی (به جز اسم و زبانش ) و موردی که هست اینکه در تنظیمات قالب قسمت تنظیمات منو فقط یه منو رو پیش فرض میشه انتخاب کرد وقتی منو پیش فرض رو عوض میکنم و منو انگلیسی رو میذارم نشون میده ولی منو فارسی رو دیگه نشون نمیده این مشکل رو چه جوری برطرف کنم؟؟؟؟ پیشاپیش منونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام توی مدیرت افزونه ها -> مدیریت قالب ها یک کپی از قالبتون بگیرید و وارد تنظیماتش بشید قسمت زبان رو برای انگلیسی انتخاب کنید و منو رو هم روی انگلیسی بزارید موفق باشید یاعلی 2 واکنش ها : pegahmht و azade1992 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pegahmht 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام توی مدیرت افزونه ها -> مدیریت قالب ها یک کپی از قالبتون بگیرید و وارد تنظیماتش بشید قسمت زبان رو برای انگلیسی انتخاب کنید و منو رو هم روی انگلیسی بزارید موفق باشید یاعلی مرسی دوست عزیز بابت راهنماییتون درست شد فقط یه سوال دیگه اگر بخوام سایت رو سه زبانه کنم مثلا عربی اون وقت دوتا قالب rtl دارم در این صورت بازم باید از قالب کپی بگبرم و باید برای زبان عربی هم rtl بذارم و در قسمت انتساب منو , منو عربی رو انتخاب کنم اون وقت زمانی که جهت زبان راست به چپ هست منو فارسی رو نشون میده یا عربی رو ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام ببینید چون مشکل منوی شما با ایجاد قالب برطرف میشه پس باید قالب سوم رو هم اضافه کنید و منوی عربی رو اختصاص بدید و rtl هم باشه نکته: rtl بودن فقط نوع نمایش سایت رو نشون میده یعنی راست به چپ بودن مطالب یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام. تو سایت http://pooria-abasi.com/ وقتی موس رو میبریم روی منوها، زیر منوها سمت چپ باز میشه! هرکاری کردم نتونستم درست کنم. کسی می دونه چکار کنم؟؟ دو قانون رو رعایت نکردید. اولا سوال جدید در تاپیک جدید دوما تبلیغات امضاتون رو بردارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر