sherzad 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) سلامبعد این که K2 نصب کردم فرمت تاریخ ها اشتباهه (این جوری نوشته میشه 05/03/1390 )چی کار کنم تا برعکس بشه فایل های زبانش رو تا جای که بلد بودم تغییر دادم باز هم درست نشدتا الان سه چهار نسخه از سایت های rmjoomla و arasjoomla و joomlaforum و رو نصب کردم اینجوری بوده اونقدر زیاد پیدا کردم که خودمم دقیق یادم نیست ممکنه مشکل از قالب باشه؟اینم آدرس سایت (البته موقتیه)http://wd-education.wofwsite.com/faچی کار کنم یه هفته اس درگیرشمممنون میشم بگید چی کار کنم خسته شدم ازش ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط sherzad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما فقط جای اسلش / خط تیره - بگذارید جاشون درست درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sherzad 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 این کار رو هم کردم بازم همون جوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما اگه از فایل زبان می توانید تغییر دهید پس فرمت ان را هم می توانید تغییر دهید درسته ؟ اگر بلی چرا تغییر نمی دهید ؟ d/m/Y ==> Y/m/d نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sherzad 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 مشکل اینه که من فایل های زبانش رو که عوض میکنم تو سایت تغییر نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما دو تا امکان وجود دارد : امکان دارد در فایل زبان دقیقا همان قسمتی که مربوط است به این بخش را تغیر نمی دهید امکان دارد بصورت php مقدار دهی شده باشد پس شما باید فایل php ان را ویرایش کنید(بنده دقت نکردم که ماژول است یا خود کامپوننت) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sherzad 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 بهتون دسترسی بدم میتونید برام درست کنید؟ یا بسته نصبی رو براتون بفرستم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sherzad 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 یه سایتی که توی دموی فارسی شده اش رو میفروخت صحبت کردم ایشون فایلش رو بهم دادن با اون هم درست نشد تو این مورد دو حالت داره یا من بلد نیستم یا اون کامل نگفته چی کار کنم تا این درست بشه به یکی از مدیران دسترسی میدم لطفا اگه کسی میتونه بهم بگه تا براش بفرستم خسته شدم ازش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دسترسی رو ارسال کنید تا چک کنم ایشالا که برطرف شه.. یاعلی 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sherzad 0 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) جواب حل این مشکل رو گزاشتم تا تایپک بدون جواب نمونه و کامل بشه کسانی که این مشکل منو داشتن بی خودی جاهای اضافی رو نگردن بیان اینجا جواب رو پیدا کننقبل از این که جواب حل این مشکل رو بگم میخواستم در مورد یکی از کاربران به اسم *************** بگممیدونم توی اینجا جای این نیست که اینو بگم اما نمیتونستم باید یه جای میگفتم که به دستش برسه چون اونجا پست رو حذف و محرومم کردنحداقل شما این پست رو ویرایش نکنید تا شاید یکی که مشکل من رو داشت جواب رو ببینه و اما جواب حل این تاریخ چیه؟برای حلش دو جا باید تغییر کنهاولیش این فایلهtemplates/sj_lifemag1/language/en-GB/en-GB.tpl_sj_lifemag.iniتوی آخر فایل خط 295خط اول باید ویرایش بشهو خط دوم به آخر اضافه بشه TEMPLATE_DATE_TIMELINE ="<b> M .d H:i</b>" TEMPLATE_DATE_DEFAULT="DATE_FORMAT_LC1" با این کار از اینبه این تبدیل میشهو در جای دوم توی این مسیر دو تا فایل باید ویرایش بشهtemplates/sj_lifemag/html/mod_sj_k2_extrasliderdefault.php و mega.phpتوی هر دو فایل در خط 135این <div class="item-date"><i class="fa fa-clock-o"></i><?php echo JHTML::_('date', $item->created,JText::_('d/m/Y'));?></div> به این تبدیل بشه <div class="item-date"><i class="fa fa-clock-o"></i><?php echo JHTML::_('date', $item->created,JText::_('Y/m/d'));?></div> با این کار از اینبه این تبدیل میشهبا تشکر و احترامشیرزاد مرادی ویرایش شده خرداد 94 توسط محمدحسین میری ویرایش کد های اشتباه شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر