hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام فرض کنیم مطلبی داریم و در آن برنامه ای معرفی شده و می خواهیم در همین مطلب فایل مربوطه برای فروش گذاشته شود . حال فرض کنیم که با افزونه Anywhere و افزونه اتصال به بانک این کار را کرده ایم و طرف هزینه لازم را پرداخت کرده است حالا سوال این است که: چطور بعد از پرداخت فایل را دانلود کند چطور می توان مطمئن بود که از راه دیگری نمی توان به فایل دسترسی پیدا کرد چطور می توان آدرس دانلود یک بار مصرف ایجاد کرد تا آدرس دانلود لو نرود متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 سلام کسی که واسه چیزی پول می ده خیلی سخته که اون رو پخش کنه اصلا می تونه بعد از دانلود اون رو دوباره آپلود کنه با یک لینک دیگه پخش کنه پس این همیشه یک ریسک هست کحه بیشتر دوستانی که می خرند چیزی رو مجانی نمی زارند برای اینکار شما باید از ویتال مارت کمک بگیرید که دوستانی که بیشتر در مورد این افزونه می دانند کمک کنند !!!! با تشکر شهریار جون :heart::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 توجه داشته باشید که نمی خواهم فروشگاه باز کنم بلکه ممکن است در بین مطالبم مطلبی باشد که چنین مسئله ای در آن مطرح باشد و مهمترین سوال من این است که : چطور و با چه افزونه ای می توان کاری کرد که بعد از پرداخت فایل را دانلود کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 برای دانلود رو نمی دونم دوستان بیشتر راهنمایی می کنند !!!!! چرا چون شما وصل می کنید به زرین پال یا ..... شاید طرف تا درگاه بره بعد ول کنه بازم احتمالا سیستم بهش فایل رو می ده ولی یک کار راحت تر شما با یک فرم ساز بیان یک فرم بسازید و و ماژول جدید جومینا نصب به زرین پال رو هردو رو با پلاگین انتقال دادن ماژول به مطلب بیارید تو مطالبی که می خواهید برای این حرکت ببنیم دوستان چی می گن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 در روشی که شما گفتید هم فرقی نکرد اول باید پرداخت کنه بعد دانلود کنه وقتی پرداخت کرد چطور دانلود کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 منم گفتم که اون چیزی که شما می گین رو نمی دونم یک راه دیگه گفتم وقتی پرداخت کرد می یاد در لیست که فرم درست کردید اطلاعات خودش رو می نویسین و مثلا بهش فصت می دین تا 2 روز دانلود کنه بعد براش ایمیل می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 درود این کار با افزونه virtuemart امکان پذیر است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 درود این کار با افزونه virtuemart امکان پذیر است l منم آقای تهرانی بهش گفتم ولی می گه فروشگاه نمی خواد راه بندازه !!!! یک منو درست کنید فروشگاه کوچیک بعد هر محصولی که دارید توش لینک کنید به مطلب خلی خوب هم هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 استفاده از virtuemart و حسابهای عضو شتاب احتیاج به ثبت شرکت و این برنامه ها که نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 نگاه کنید آقای تهرانی در سایت جومینا این آموزش رو گزاشتن کمی سرچ کنید زود تر می رسید به اهدافتون می رید در سایت زرین پال و یک حساب باز می کنید از شما مدارک می خواد که نوشته داخلش بعد یک کد می گیرنید و می یارین با افزونه ای که آقای تهرانی داده در ویرتال مارتتون ثبت می کنید خیلی راحت امکان پذیر هست با کمی سرچ موفق باشید شهریار جون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر