saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 هرچی فونتم رو در قالب کهکشان تغییر می دم ،تغییر نمی کنه.علتش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام قصد دارید چه فونتی رو اعمال کنید در انجمن بارها توضیح داده شده.. سرچ کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) من توی سایت سرچ کردم اما جواب درستی دستگیرم نشد.در مورد یه موضوع دیگه که پست زده بودم خیلی عالی منو راهنمایی کردن برای همین دوباره مزاحم شدم که از این بابات معذرت می خوام فونت قالبم tahomaهست که می خوام zar یاnazaninرو جایگزینش کنم پیشاپیش ممنون از زحمات بی دریغ تون ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط saba3701 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود برشما آدرس سایت تان را بفرمایید می خواهید دقیقا فونت کجای ان را تغییر دهید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 آدرس سایتم vistacolor.irهست می خوام فونت صفحه اول عوض شه سایز فونتشم یکم بزرگتر شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در اردیبهشت 94 آدرس سایتم vistacolor.irهست می خوام فونت صفحه اول عوض شه سایز فونتشم یکم بزرگتر شه. تا اونجا که فهمیدم می خوای فونت سرفصل ها رو عوض کنی /فایل templat.css رو باز کن خط 402 کد زیر رو ویرایش کن #zt-user5 h3, #zt-userwrap4 h3 { font-size: 16px; color: #105BA1; font-family: homa; فونت فامیلی رو بکن tahoma سایزشم که 16 رو بکن 18 و یا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در اردیبهشت 94 ضمنا الان یادم اومد جومینا یه پلاگین اضافه کردن فونت به قالب منتشر کرده که با اون هر فونتی رو می تونی به سایتت اضافه کنی فکر کنم آموزششم گذاشته تو joomina.ir بگرد پیدا می کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در خرداد 94 ضمنا الان یادم اومد جومینا یه پلاگین اضافه کردن فونت به قالب منتشر کرده که با اون هر فونتی رو می تونی به سایتت اضافه کنی فکر کنم آموزششم گذاشته تو joomina.ir بگرد پیدا می کنی ممنون از راهنماییتون و همچنین سایت خوبتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر