saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با عرض سلام من عکسی در هدر سایتم هم اندازه و هم حچم عکس قبلی جایگزین می کنم این عکس جایکزین شده رو با فتوشاپ درست کردم و شامل چند عکس دیگه هم میشه اما وقتی که اونو در سایت بالا می یارم عکس رو به صورت زوم شده و بی کیفیت نشون می ده می شه بگید برای یرطرف شدن ایرادش باید چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام خوب هدر قالب شما تصویر رو کمی زوم میکنه شما هم بیا کمی از تصویر خودت رو کم کن یعنی یک حاشیه ای از کناره ها رو خالی بزار یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 ببخشید اگه بخوام به جای هدر یا در خود هدر اسلاید شو بزارم چی؟ چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟ آیا اسلاید شو هم مشگل عکسمو پیدا می کنه؟ میشه به صورت کامل و جامع توضیح بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در اردیبهشت 94 ببخشید اگه بخوام به جای هدر یا در خود هدر اسلاید شو بزارم چی؟ چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟ آیا اسلاید شو هم مشگل عکسمو پیدا می کنه؟ میشه به صورت کامل و جامع توضیح بدید؟ دمو بزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در خرداد 94 دمو بزار vistacolor.irآدرس سایتم هست حقیقت میخوام کامل توضیح بدید که چطوری می تونم اسلاید شو برای هدرم بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در خرداد 94 میشه خواهش کنم پاسخ سوالم رو بدید خیلی وقته منتظر جوابم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) باسلام یک ماژول اسلایدشو نصب کنید و در این موقعیت فعال کنید ببینید مشکلی داره یا نه؟؟ این هم لینک یک اسلاید شو http://www.jmdownload.ir/do.php?filename=c327e92f3c501.zip یاعلی ویرایش شده خرداد 94 توسط musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در خرداد 94 با سلام من این موقعیت رو ایجاد کردم اما نمایش داده نمی شه از قالب کهکشان استفاده می کنم ماژول دیگه ای هم به کار بردم اما فایده نداشت فکر می کنم باید یه پوزیشن ایجاد کنم ولی بلد نیستم اگه ممکنه کمکم کنید.این موقعیت دقیقا می خوام بالای منو هام نمایش داده بشه.پیشاپیش سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 دسترسی بدید تا در صورتی که این قالب از فریم ورک استفاده نمیکند موقعیت جدیدی برایتان ایجاد شود. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در خرداد 94 نمیشه توضیح بدید تا همه و خصوصا خودم استفاده کنیم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 برای اینکار باید قالب نویسی بلد باشید. نمیشه تو یه تاپیک توضیح داد. ولی روش کلی این هست که تو فایل index.php باید موقعیت رو تعریف کنید. با css بهش طرح بندی بدید و توی فایل templateDetail.xml موقعیت جدید رو تعریف کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در خرداد 94 با سلام دستزسی داده شد میسه تغییرات لازم رو اعمال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در خرداد 94 با سلام دستزسی داده شد میسه تغییرات لازم رو اعمال کنید با سلام اگر میب خواین که دسترسی بدین تا درست کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 با سلام اگر میب خواین که دسترسی بدین تا درست کنیم این قالب از فریم ورک استفاده می کند و در فایل index.php تنها چند تکه کد php می باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در خرداد 94 این قالب از فریم ورک استفاده می کند و در فایل index.php تنها چند تکه کد php می باشد. خب قالب بوده است قالب دیگه نصب و موقعیت گزاری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر