qqq2qqq 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام من قالب Shaper neo رو نصب کردم و یه سری تغییرات در موقعیت هاش دادم . وقتی صفحه را کوچیک می کنم( به اندازه موبایل یا موبایل وارد میشم) سایت رو مود موبایل ویوو میره و به هم میریزهمن میخوام در هر صورت به صورت معمولی باز بشه و رو مود موبایل نرهخیلی واسم مهمه.کمک لطفااینم لینکشhttp://tinyurl.com/moky362 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما در تنظیمات ببینید ایا قسمتی داره که بشه ریسپانسیو (واکنش گرا) ی قالب را غیر فعال کنید یا خیر ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qqq2qqq 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما در تنظیمات ببینید ایا قسمتی داره که بشه ریسپانسیو (واکنش گرا) ی قالب را غیر فعال کنید یا خیر نه خیر این گزینه ها رو نداشت تو تنظیمات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما تنها راهی که می مونه اینه که فایل های css که مربوط به واکنش گرا قالب هستند رو پیدا کنید و سپس پاک کنید حتما و حتما یک بک آپ داشته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در آبان 94 درود بر شما تنها راهی که می مونه اینه که فایل های css که مربوط به واکنش گرا قالب هستند رو پیدا کنید و سپس پاک کنید حتما و حتما یک بک آپ داشته باشید سلام می شه بیشتر راهنمایی بفرمایید خیلی مورد نیاز است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر