yanykhatar 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام من در نصب افزونه fileselling با ایراد زیر مواجه شدم JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1064 مواجه شد چه باید بکنم در ضمن برای نصب پلاگین زرین پال برای rsform هم با اروری با همین محتوا و شماره 1054 موجه شده بوده ام که در همین تالار سوال پرسیده ام ممنون می شم راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ جوملا 2.5 که با بسته نصب سریع قالب پلاس از سایت گرفته ام نصب می باشد. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما چند افزونه دیگر هم نصب کنید ببینید ارور مشابه دریافت می کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanykhatar 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 خود برنامه rsform و joominpay به راحتی نصب شدند. فعلا با دوتا افزونه پرداخت متصل به زرین پال مشکل برخوردم و خیلی هم برام مهم هستند. هدف اصلی سایت فروش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما همین افزونه را در یک جوملای دیگر نصب و تست بفرمایید نتیجه را اعلام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanykhatar 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 در سایت دیگری که قبلا داشتم هم الان امتحان کردم با همین ارور مواجه شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما لطفا لینک دانلود افزونه را جهت تست اینجا قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanykhatar 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام نسخه جوملا 3 این افزونه را بر روی جوملا 2.5 نصب کردم، مشکل حل شد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر