Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام من نیاز به یه منو بازشونده افقی ساده دارم 10 تا دانلود و نصب کردم اما تو تنظیمات تب صفحات باز نمیشه که من به همه اختصاصش بدم.و لذا نمایش داده نمیشه چیکارکنم؟ ورژن جوملا 3.4.1می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 کلا تب صفحات نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما می توانید یک اسکرین شات قرار دهید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام چندتا قرار میدم ملاحضه نمایید ببینید در لیست ماژول ها .این چندتا ماژول روی "هیچ صفحه ای"قرار دارد اما در صفحه تنظیمات ماژول اصلا گزینه ای برای انتخاب صفحه نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 فقط ckmenu در بین منو ساز ها امکان تعیید صفحه داره .اما با اون کلی مشکل دارم .تغییر ظاهرش خیلی سخته و متاسفانه وقتی روی منو وایمیسیم که زیرمنو نمایش داده بشه نمایش داده میشه اما تامیخام برم روی زی منو کلیک کنم بسته میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر