arya7 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام میخواستم بدونمم چطور می تونم محصولات و مجموعه های جوم شاپینگ رو مستقیما در صفحه اول نشون بدم ؟ چرا ماژول نداره؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام در منو اصلی نوع ایتم منوراجومشاپینگ انخاب کن 1 واکنش ها : arya7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arya7 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام در منو اصلی نوع ایتم منوراجومشاپینگ انخاب کن ممنون از راهنماییت دوست عزیز اما منظورم نشان دادن تمام دسته ها یکجا در صفحه اصلیه. مثل خیلی از سایتهای فروشگاهی که همه دسته بندیهاشون رو در صفحه اصلی دارند مثلا طرق فروشگاه کامپیوتر داره تو همون صفحه اصلیش (نه در منوش) داره: - مانیتور - کیس - کیبورد - پاور و... اینجوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام جوم انتخاب کردی گذینه Collection راانتخاب کن ببین مجموعه ها به نمایش در میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arya7 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 من وقتی میرم توی گزینه های منو و از جومشاپینگ "مجموعه ها" را انتخاب می کنم "محصولات" رو نشون میده. فکر کنم پلاگین باگ داره! چطوری میتونم یک لینک منو به یکی از مجموعه ها ایجاد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام سیستم لینک درمنو انتخاب کن لینک خارجی ادرس مجموعه را درقسمت لینک وارد کن 1 واکنش ها : arya7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر