saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با عرض سلام من از طریق هاست عکس هدرم رو عوض کردم به اندازه همون عکس قبلی و همون اندازه اما عکس رو خیلی بد نشون می ده یعنی به صورت زوم شده نشون می ده میخوام عکس طراحی شده خودم رو در هدر قرار بدم و طول هدرم رو بزرگتر کنم و لوگو رو هم از توی هدر بردارم ضمناا پایین تماس با ما هم دو تا لینک دیگه قرار بدم آدرس سایتم vistacolor.ir هست خواهش می کنم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 من مبتدی هستم و اگه جوابم رو سریعتر بدید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام خوب من درست متوجه نشدم اگه مقدوره با عکس توضیح بدید تا سریع جوابتون رو بدم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام من آدرس سایتم رو دادم لطفا به سایت سر یزنید و برای تغییات به من کمک کنید بالای سایت سه تا مربع رنگی هست که اگه روی رنگ آبی کلیک کنید منظورم رو می فهمید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام قصد دارید که این عکس پس زمینه کلا عوض بشه؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 بله و بزرگتر بشه که عکسای بیشتری توش بزارم قالب سایتم کهکشانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 میشه زودتر رسیدگی کنید جون کارم خیلی عقب افتاده و به کمک فوری احتیاج دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم!!!!!!!!!!!! وارد فولدر css موجود در پوشه قالبتون میشید و فابل template.css .ر باز میکنید این گزینه رو سرچ میکنید #zt-header از خصوصیات زیرش گزینه height: auto; رو ویرایش میکنید .. به این صورت height: 200px; یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 بله ممنون از راهنماییتون هدرش درست شد اما یه نگاهی به سایت بندازین چرا منوهام همون بالا موند چیکارش کنم ؟ ببخشید ها چون مبتدی ام مشکلاتم هم زیاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 ولی بازم ممنون که شما و این سایت هستید میخوام بالای نوشته های منو (صفحه اصلی،درباره ما،...)چند تا عکس بندازم راهنماییم کنید پیشاپیش سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) یه سوال دیگه بجز سوالات بالا؟ چطوری میتونم موقعیت لوگوم رو به پایین و سمت راست صفحه منتقل کنم ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط saba3701 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 بله ممنون از راهنماییتون هدرش درست شد اما یه نگاهی به سایت بندازین چرا منوهام همون بالا موند چیکارش کنم ؟ ببخشید ها چون مبتدی ام مشکلاتم هم زیاده باسلام ببینید این کدها رو به همون روش بالا درست کنید #zt-userwrap1 { height: 200px; } #zt-logo { position: relative; top: 60px; } #zt-mainmenu { position: relative; top: 70px; } یاعلی 1 واکنش ها : saba3701 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 ممنون خیلی کمکم کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در خرداد 94 ببخشید اگه بخوام به جای هدر یا در خود هدر اسلاید شو بزارم چی؟ چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟ آیا اسلاید شو هم مشگل عکسمو پیدا می کنه؟ میشه به صورت کامل و جامع توضیح بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر