bartar 26 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام من دنبال یه اسلاید شو هستم مانند سایت زیر: http://www.avcfootball.com/ همونطور که خودتون هم متوجه شدید در این اسلاید با تغییر اسلاید ها رنگ پس زمینه ی بخش اسلاید نیز بصورت متناسب عوض می شه که زیبایی خاصی رو به سایت می ده. ضمنا اگر پیشنهادی داشته باشید که با سایر اسلایدشو ها بشه این طرح رو در آورد استقبال می کنم. اگر هم کسی بتونه سریع یه همچین اسلایشویی رو برای من خریداری کنه یا بنویسه هزینه اش رو پرداخت می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام و احترام خدمت شما این سایت با سیستم وردپرس راه اندازی شده که دموی قالب را هم شما می توانید در این لینک مشاهده نمایید اسلایدر های منتشر شده در سایت رسمی را هم می توانید بررسی نمایید موفق باشید 1 واکنش ها : bartar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام و احترام خدمت شما این سایت با سیستم وردپرس راه اندازی شده که دموی قالب را هم شما می توانید در این لینک مشاهده نمایید اسلایدر های منتشر شده در سایت رسمی را هم می توانید بررسی نمایید موفق باشید خیلی ممنون. یک سوال: وقتی قالب رو می خریم اسلایدشو هم روشه یا باید مستقلا خریداری بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر