khalilonline 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام و عرض ادب دوستان برای طراحی سایت دوزبانه برا منوهام از ماژول ایس مگا منو استفاده کردم حالا میخوام ماژ<ل ایس مگامنو رو اسم ماژ<ل رو عوض کنم و دوباره نصبش کنم که بهش استایل مختص زبان انگلیسی بدم برای این کار اومدم فایل ایکس ام ال که در داخل ماژول هست رو اونجا عنوانش رو عوض کردم ولی وقتی نصب کردم جایگزین قبلی شد ممنون میشم کسی راهنمایی کنه بگه چطور میتونم ماژول ایس مگامنو رو دوبار نصب کنم؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام لازم نیست دوباره نصب کنید شما در سایت سازنده چک کنید ببینید که دو زبان را ساپورت میکنید یا نه؟؟؟ اگر بود که فقط کافیه یکبار دیگه از ماژولتون استفاده کنید و زبان اون رو روی انگلیسی بزارید در غیر این صورت فقط باید دوزبانه شود.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام اگر تصمیم دارید قالبتون برای زبان فارسی یک استایل داشته باشه و برای انگلیسی یک استایل دیگر فقط یک راه داره که در ماژول دو استایل جدا نصب کنید تا با تغییرات زبان انگلیسی فارسی اون عوض نشه البته باید در ماژول چند قالب نصب باشه وگرنه کل ماژول در همه حالت ها یک css رو میخونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر