amin21 8 ارسال شده در اردیبهشت 94 با عرض پوزش مطلب مربوط به این موضوع قفل شده بود مجبور شدم به عناو.ن موضوع جدید این مزلب را عنوان کنم جدیدا با این ارور روبرو میشم و پرداخت انمجام نمیشه Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ashtians/public_html/home/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php:3) in /home/ashtians/public_html/home/libraries/joomla/session/session.php on line 537 در حال انتقال به بانکلطفا کمی صبر نمایید ErrorHTTP Error: cURL ERROR: 6: name lookup timed outurl: https://bpm.shaparak.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdlcontent_type: http_code: 0header_size: 0request_size: 0filetime: -1ssl_verify_result: 0redirect_count: 0total_time: 0namelookup_time: 0connect_time: 0pretransfer_time: 0size_upload: 0size_download: 0speed_download: 0speed_upload: 0download_content_length: -1upload_content_length: -1starttransfer_time: 0redirect_time: 0certinfo: Arrayredirect_url: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما اگر قبلا اکی بود و الان مشکل پیدا کرده احتمالا ای پی سرور تون تغییر کرده و بانک به اون دسترسی نداره که به شما اجازه ورود به درگاه رو بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) درود بر شما اگر قبلا اکی بود و الان مشکل پیدا کرده احتمالا ای پی سرور تون تغییر کرده و بانک به اون دسترسی نداره که به شما اجازه ورود به درگاه رو بده با سلام مشکل من با قسمت اول حل شد فقط مشکلم با قسمت اولی است باید چکار کنم ؟ Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ashtians/public_html/home/components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php:3) in /home/ashtians/public_html/home/libraries/joomla/session/session.php on line 537 ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط amin21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما چه افزونه هایی جدیدا نصب کردید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin21 8 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما چه افزونه هایی جدیدا نصب کردید ؟ سلام افزونه جدید نصب نکردم با انتقال هاست این مشکل پیش اومد مجدد ماژول ها رو نیز نصب کردم ولی مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر