siang292 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام خدمت دوستان گرامی آیا کامپوننتی برای انتقال مجموعه از جولا 3 به ویرچومارت وجود داره؟ اگر نه، برای انتقال چه پیشنهادی دارین؟ با تشکر از همه ی عزیزان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام انتقال مجموعه از جوملا 3 به ویرچومارت ؟!!! سوالتون یه مقدار نامفهومه . بیشتر توضیح بدید که قصد دارید چیکار کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
siang292 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام مجدد.من یک سری مجموعه مطالب در جوملا 3 دارم که اینا رو می خوام منتقل کنم به ویرچومارت. ولی این امکان وجود نداره. می خوام ببینم کامپوننتی وجود داره یا نه. اصلا راهی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام خوب دوست عزیز جداول مورد نظر شما کلا با هم متفاوت هستند.. یعنی چیزی که در مطالب وجود داره توی کامپوننت ویرچومارت نمیگنجه.. یعنی باهم همخونی ندارند!!!!! یاعلی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر