mrksystem 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان من میخوام تو هیکاشاپ آیتم های پایین محصول رو که اصطلاحان مشخصات محصول میگن رو اضافه کنم اما نمیدونم از کجا باید این کارو انجام بدم لطفا راهنمایی بفرمایید عکسش هم ضمیمه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام عکسی دیده نمیشه لطفا یکبار دیگه ارسال کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrksystem 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) این هم از عکس ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط mrksystem نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hppanahi 0 ارسال شده در خرداد 94 این هم از عکس باید ابتدا به پنل مراجعه کرده و از منوی نشانها منوی فیلدهای سفارشی را انتخاب نمایید وقتی یک فیلد را میسازید باید مطمئن شوید که منتشر شده باشد و در بخش نمایش همه گزینه ها را بلی قرار دهید و مجموعه آن را نیز مشخص نمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر