mar.yam 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلاممن جوملای سایت رو از 2.5 به 3 بروزرسانی کردم. و قالب yougrids ویژه جوملای 3 رو نصب کردم . در سایت جدید علامت بالت لیست ها (پیکان) روی ابتدای متن لیست ها اومده.alrahmanfars.com قسمت بالا سمت چپ، یعنی هر چه لیست باشه این علامت پیکان روی متن میاد.می خوام بین این علامت و متن فاصله بدم و دوستان راهنمایی فرمایند. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام کد زیر را در انتهای مسیر templates/yougrids/css/layout.css وارد کنید div.inside ul.latestnews li { padding: 0 10px 0 0; background-position: right 10px; } موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mar.yam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام. گذاشتم اما هیچ تغییری نکرد؟!!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام خب به این دلیل هست که قالبتون کش تولید میکنه کش مرورگر و جوملاتون رو پاکسازی کنید درست میشه . کد رو یکبار دیگه تست کردم ، درسته موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mar.yam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام. آقای صفر علی ولی من با دو تا سیستم انجام دادم و هر دو کش ها رو پاک کردم ولی بازم جواب نداد. همچنان پیکان های سمت چپ به متن چسبیدن!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام. ممنونم آقای صفر علی بابت کدتون. همون کد شما رو گذاشتم اما در یه فایل دیگه. یه سوال دیگه داشتم از خدمتون: برای ماژول پارس گلوبال باید چیکار کنم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام سوال جدید در تاپیک جدید.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر