Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلاممیخام در تمام صفحات سایتم اسلایدشو بگکراند داشته باشمیعنی 4تا عکس هی عوض بشنهرچی سرچ میکنم ماژول هایی هست اما سوال اصلی اینه این ماژول ها رو کجا اسفاده کنم؟چطور موقعیت براش ایجاد کنم؟مثلا اومم توی قالب فعلی بعد از body یه دایو زدم توش ماژول لود کنم .در فایل xml هم موقعیت رو اکی کزدمدر مدیریت ماژول هم ماژول رو توی اون موقعیت اکی کردم .اما چیزی نمایش ندادچیکاربایدکنم؟css خاصی لازم نیس؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام معمولا اینگونه ماژولها نیاز به موقعیت خاصی ندارند . کافیه یکی از موقعیتهای قالب رو براش در نظر بگیرید بعد ماژول به جای اجرا در موقعیت ، تو قسمت بکگراند عمل میکنه چون اساسا برای این منظور ساخته میشن این یک نمونه : http://extensions.joomla.org/extensions/extension/style-a-design/page-background/fun-supersized موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 این ورژن 2.5 نداره گشتم btslideshow bachgroung نصب کردم روی یه موقعیت الکی گذاشتم اما چیزی نیومد هوم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر