Derakhshani 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان میخواستم بدونم ماژولی هست که منو بشه ساخت و پابت کرد تنها تو یک صفحه موقعیت راست اون تنها تو صفحه نه اینکه روی تمام صفحات تاثیر بزاره اگه ماژولی نیست چه جوری قرار بدم که منو سمت راست باشه و زیر منو ها هم باز بشن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 از ماژول html دستی کمک بگیرید و یا از ماژول پاپ آپ استفاده کنید و ماژول منو را در ان تعبیه کنید اگر نشد اطلاع دهید دهید تا بیشتر راهنمایی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز این طور که من متوجه شدم میخواهید یک سری منو داشته باشید که فقط در یک صفحه خاص و در یک جای خاص وجود داشته باشه؟؟ درسته یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Derakhshani 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز این طور که من متوجه شدم میخواهید یک سری منو داشته باشید که فقط در یک صفحه خاص و در یک جای خاص وجود داشته باشه؟؟ درسته یاعلی بله این امکان هست . html چه جوری منو داخل موقعیت راست ثابت نگهدارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام خوب شما یک منوی جدید میسازید باهر اسمی که میخواهید، مثلا منوی کناری بعد منوهای داخلش رو میسازید.. حالا یک ماژول از نوع منو میسازید و موقعیت دلخواه رو انتخاب میکنید و همچنین انتخاب میکنید که در کدام صفحاات نمایش داده شود یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Derakhshani 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام خوب شما یک منوی جدید میسازید باهر اسمی که میخواهید، مثلا منوی کناری بعد منوهای داخلش رو میسازید.. حالا یک ماژول از نوع منو میسازید و موقعیت دلخواه رو انتخاب میکنید و همچنین انتخاب میکنید که در کدام صفحاات نمایش داده شود یاعلی دوست عزیز اینارو میدونستم من مشکلم فیکس کردن منو در سمت راسته بدون اینکه موقعیت راست رو تو css فیکس کنم چون تو بعضی از صفحات لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 دوست عزیز اینارو میدونستم من مشکلم فیکس کردن منو در سمت راسته بدون اینکه موقعیت راست رو تو css فیکس کنم چون تو بعضی از صفحات لازم دارم باسلام خوب فک کنم خوب متوجه نشدم!!!! آدرس سایت رو بفرمایید تا ببینم قصد چه کاری دارید، ایشالا بشه راهنمایی کرد یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر