darush 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام من وقتی کامپوننت فروش کارت شارژ و پین رو روی جوملا نصب میکنم به درستی نصب میشود.اما وقتی وارد کامپوننت میشوم با صفحه صفید مواجه میشوم.دوستان گقته بودند پلاگین sourceguardian رو سرور نصب کنید.من آخرین نسخه رو نصب کردم باز صفحه سفید میاید.افا بگید چه نسخه نصب بشود؟ ویا مشکل از چیز دیکری هست راهنمایی کنید منتظر پاسختون هستم ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام ابتدا از ادمین سرورتون درخواست کنید تا نمایش پیامهای خطا را فعال کنند تا مشخص شود چه خطایی رخ داده است یا اینکه در قسمت تنظیمات کلی ، نمایش خطاها را روی حداکثر قرار بدید سپس متن خطا رو اینجا قرار دهید تا راهنمایی کنیم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
darush 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 اررور هایی که در اررور لاگ هستن: [28-Apr-2015 14:50:45 Asia/Tehran] PHP Fatal error: SourceGuardian Loader - This protected script does not support version 5.4.36 of PHP. Please contact the author of the script regarding this problem. Error code [07] in /home/farstool/public_html/eshterak/components/com_joominapincode/joominapincode.php on line 2[28-Apr-2015 18:09:08 Asia/Tehran] PHP Fatal error: SourceGuardian Loader - This protected script does not support version 5.4.36 of PHP. Please contact the author of the script regarding this problem. Error code [07] in /home/farstool/public_html/eshterak/components/com_joominapincode/joominapincode.php on line 2 مشکل از ورژن پی اچ پی هست؟ اگر ممکنه کمک کنید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما نسخه php هاست تون رو روی 5.3 تنظیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر