jamalmoosavi 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من بسته خبری شار نیوز را نصب کردم اما یه مشکلی داره مطالب به صورت علامت سوال نشون داده میشه مواردی که قبلا تو سایت گفته شده بود رو هم چک کردم دیتا بیس هم یونی کده ضمنا جوملا رو هم نصب کردم این مشکل رو نداشت سایت : www.masumieh.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام به جومینا خوش آمدید دوست عزیز 99% از دیتابیس شماست. شما باشد همه قسمت ها رو به utf8 تغییر بدید تا درست بشوند. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 به احتمال زیاد ایراد از دیتا بیسه! احتمالا جدول مربوط به مطالب یونیکد نیست! چون خود بسته مشکلی نداره و من الان دارم از همون روی سایت خودم استفاده میکنم: pelakweb.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مجدد بسته رو دانلود کنید و بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصب مجدد کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jamalmoosavi 0 ارسال شده در فروردین 90 تمام جدول های دیتابیس من به این صورت هست utf8_general_ci باتشکر از پاسخ های تکراری دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اگر بسته رو کامل دانلود و کامل نصب کرده باشید و همچنان مشکل پابرجا باشه باید با ادمین سرورتون تماس بگیرید... اگر کمی زحمت جستجو را به خودتان می دادید، دوستانی که برای رفع مشکل شما وقت گذاشتند و راهنمایی کردند دیگر نیازی به پاسخ تکراری شان نبود...! (لطفا قبل از طرح مشکل جستجو کنید و به دوستانی که برای رفع مشکلتون وقت صرف می کنن... احترام بزارید حال چه جواب تکراری چه...) با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر