aliraza 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 Strict Standards: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home1/animatio/public_html/components/com_joominaflileselling/views/categories/view.html.php on line 43Strict Standards: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home1/animatio/public_html/libraries/cms/application/site.php on line 272 این خطا چی هست یک راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 94 این ها وارنینگ و نوتیفیکشن هست مشکلی نداره مجموعه هاتون را بسازید و از php عملگر display_error را ببندید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliraza 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 شرمنده ببخشید بیشتر توضیح مدید چون من عکسی که گذاشتم سیاه نشون میده باید چکارکنم این لینک ببینید http://animation3d.ir/index.php/2013-08-27-18-46-24/2015-04-26-10-29-45 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 94 نسخه جدید افزونه منتشر شد کامپوننت را دانلود و روی قبلی دوباره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rankafza 2 ارسال شده در تیر 94 سیستم فروش فایل 3 نصب کردم وقتی روی خرید کلیک می کنم اگر فایل رایگان گذاشته باشم وارد صفحه ی سفید میشه اگر هم برای فایل قیمت گذاشته باشم وارد صفحه پرداخت میشه پرداخت می کنم اما موقع برگشت به سایت صفحه سفید میشه. لطفا راهنمایی کنید. خیلی نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر