arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام من وقتی ماژول پیشرفت پروژه رو فعال می کنم قالب سایت به هم می ریزه یه نگاه به تصویری که پیوست کرده بیاندازید متوجه موضوع میشید لطفا بررسی کنید مشکل چیه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 ادرس؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 ادرس؟ آدرس سایت اینه البته من به خاطر اینکه قالب رو به هم می ریخت غیرفعال کرده ام لازمه که فعال کنم؟ http://bandargazcity.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 فعال کنید فعال شد http://bandargazcity.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) باسلام در فایل template_rtl.css این کد را پیدا کنید #dima_5_3_wrapper و گزینه float: left; را حذف کنید به احتمال زیاد درست میشه یاعلی ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 جناب مرندی هنوز فعال نمیباشد. در ضمن طبق قوانین لینک موجود در امضای خود را حذف کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 جناب مرندی هنوز فعال نمیباشد. در ضمن طبق قوانین لینک موجود در امضای خود را حذف کنید با تشکر امضاء رو حذف کردم ماژول رو یک بار فعال کردم و منتظر پاسخ شما بودم که یکی از کاربران پاسخی داد و در حال بررسی پاسخ اوون کاربر هستم اگر مشکل حل نشد دوباره اطلاع میدم و ماژول رو فعال می کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام در فایل template_rtl.css این کد را پیدا کنید #dima_5_3_wrapper و گزینه float: left; را حذف کنید به احتمال زیاد درست میشه یاعلی با این کار چیدمان درسته شده ولی دو مشکل همچنان هست 1. فونت به کار رفته در وب سایت که tahoma هست از بین رفته 2. در قسمت اسلایدر اخبار آیتم هایی در سمت راست تصاویر وجود داشت که اوونها هم از بین رفته جناب مرندی هنوز فعال نمیباشد. در ضمن طبق قوانین لینک موجود در امضای خود را حذف کنید با تشکر سلام آقای قاسمی؛ ابتدا باید بگم که ماژول رو فعال کرده ام و اینکه طبق راهنمایی آقای musio نصف کار انجام شده ولی مشکلات مطرح شده باقیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر