neda1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام من می خواستم بدونم چطور می شه یک قالب رو فعال کرد یعنی اصلا معرفی کرد به قسمت مدیریت من فایل رو در لکال هاست از حالت فشرده خارج می کنم و بعد توسط افزونه می خوام که نصب بشه چون همینطوری داخل قسمت قالب نمی دونم چطور باید بیارمش می شه لطفا پله به پله به من راهنمایی کنید جوملای نسخه 3 هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 94 فایل پیوست را دانلود بفرمائید اگر مشکلی در خدمتمFireShot Screen Capture #006 - 'Extension manager - Install' - localhost_3_4_administrator_index_php_option=com_installer.zip 1 واکنش ها : neda1360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 فایل پیوست را دانلود بفرمائید اگر مشکلی در خدمتمFireShot Screen Capture #006 - 'Extension manager - Install' - localhost_3_4_administrator_index_php_option=com_installer.zip دوست عزیز ممنون که پاسخ دادید من این مراحل رو رفتم اما هیچ کدوم از قالب هایی که از سایت جومینا می گیرم حتی قالب های سازگار با جوملا 2.5 گویا با جوملا 3 سازگار نیست یا فایل ایکس ام الش موقع نصب پیغام خطا می ده و یا اگر هم با موفقیت نصب می شه موقع انتخاب به عنوا قالب پیش فرض کد خط نمایش داده می شه می شه لطفا راهنمایی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز مسلم هست که قالب های جوملا 2.5 با جوملا 3 سازگار نیستند باید از قالب های جوملا 3 استفاده کنید یاعلی 1 واکنش ها : neda1360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز مسلم هست که قالب های جوملا 2.5 با جوملا 3 سازگار نیستند باید از قالب های جوملا 3 استفاده کنید یاعلی دوست گرامی من قالب جوملا 3 پیدا نمی کنم لطف می کنید چند تا معرفی کنید اگر فارسی باشه که بهتر هست ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام براتون پ.خ کردم یاعلی 1 واکنش ها : neda1360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saray 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام براتون پ.خ کردم یاعلی سلام کاش اینجا میگذاشتید من هم مشکلات ایشون رو دارم یا اینکه این error رو میده Warning: POST Content-Length of 25832658 bytes exceeds the limit of 8388608 bytes in Unknown on line 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saray 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام کاش اینجا میگذاشتید من هم مشکلات ایشون رو دارم یا اینکه این error رو میده Warning: POST Content-Length of 25832658 bytes exceeds the limit of 8388608 bytes in Unknown on line 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saray 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 خطا آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد حداکثر اندازه آپلود فایل PHP بیش از حد کوچک است: این تنظیمات را باید در فایل php.ini برای هر دو متغیر upload_max_filesize و post_max_size در تنظیمات PHP انجام دهید. (واقع در فایل php.ini و / یا فایل htaccess) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام من لینک چندتا قالب رو برای دوستمون ارسال کردم طبق قوانین امکان درج در تاپیک وجود نداره یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر