Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام بارها توی سایت ها دیدم که چطور یعنی از سایت ها یه گزینه ای(المانی) برای وسط های صفحه در نظر میگیرند و اسکرول که پایین میاد اون المان هم کنده میشه و با کاربر حرکت میکنه میخاستم بدونم چطور این کار انجام میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما یه پلاگین جی کوئری هست متسفانه امکان جستجو ندارم اما یکمی بگردید حتما پیدا می کنید این پلاگین خیلی معروفه و زود پیدا میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 94 البته میتونید یه div هم با css بسازید و position اش رو روی fixed تنظیم کنید و فاصله از راست رو 0 بدید فاصله از بالا رو هم به دلخواه تنظیم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 البته میتونید یه div هم با css بسازید و position اش رو روی fixed تنظیم کنید و فاصله از راست رو 0 بدید فاصله از بالا رو هم به دلخواه تنظیم کنید. ممنون بابت پاسختون اما بیشتر مد نظرمم همون منویی است که با حرکت کاربر بشه فرستادش ته صفحه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) نمونه : HTML <div id="main-menu-container"> <div id="main-menu"> //your menu </div> </div> -------------------------------------------------------------- CSS .f-nav{ /* To fix main menu container */ z-index: 9999; position: fixed; left: 0; top: 0; width: 100%; } #main-menu-container { text-align: center; /* Assuming your main layout is centered */ } #main-menu { display: inline-block; width: 1024px; /* Your menu's width */ } ------------------------------------------------------------- JS $("document").ready(function($){ var nav = $('#main-menu-container'); $(window).scroll(function () { if ($(this).scrollTop() > 125) { nav.addClass("f-nav"); } else { nav.removeClass("f-nav"); } }); }); بهتر از این هم میشه البته. برای افراد دنبال سوژه این پست 666 بود ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط تیرداد 1 واکنش ها : Mohammad-tashi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 نمونه : HTML <div id="main-menu-container"> <div id="main-menu"> //your menu </div> </div> -------------------------------------------------------------- CSS .f-nav{ /* To fix main menu container */ z-index: 9999; position: fixed; left: 0; top: 0; width: 100%; } #main-menu-container { text-align: center; /* Assuming your main layout is centered */ } #main-menu { display: inline-block; width: 1024px; /* Your menu's width */ } ------------------------------------------------------------- JS $("document").ready(function($){ var nav = $('#main-menu-container'); $(window).scroll(function () { if ($(this).scrollTop() > 125) { nav.addClass("f-nav"); } else { nav.removeClass("f-nav"); } }); }); بهتر از این هم میشه البته. برای افراد دنبال سوژه این پست 666 بود باتشکر از شما فقط الان یه سوالی من دارم من یک باکس دارم که توش هم منو لود میشه هم باکس سرچ میخام اگه کاربر اومد پایین این نواز کلا بچسبه به پایین صفحه برای اینکار چیکارکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اردیبهشت 94 باتشکر از شما فقط الان یه سوالی من دارم من یک باکس دارم که توش هم منو لود میشه هم باکس سرچ میخام اگه کاربر اومد پایین این نواز کلا بچسبه به پایین صفحه برای اینکار چیکارکنم؟ فرقی نمی کنه کافیه که id اون باکس (div) رو بدین . تو این قسمت var nav = $('#main-menu-container'); 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر