kian777 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان. ایشالا که خوب و سرحال هستید میخواستم رنگ بک گراند سایتم رو تغییر بدم بین فایل های css فایل template.css وجود نداره فک کنم بجاش main.css هستش توی این main.css کلی کد مربوط به background color هستش اما پیدا نکردم که کدوم مال پس زمینه هست . مقدار اکثرشون رو تغییر دادم اما هیچ اتفاقی نیافتاد دوستان اساتید و حرفه ای میشه لطفا با inspect elementی چیزی ببینن کدوم کد مربوط به رنگ پس زمینه هست . سپاس بیکران سایت : www.radoxgroup.com اگر روشی هم برای استفاده از یک pattern (پترن ) خاص برای بک گراند قالب دارید ممنون میشم همینجا راهنمایی کنید . ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما اگر منظور رنگ ابی کم رنگ پس زمینه است در ادرس زیر http://www.radoxgroup.com/templates/boxme/css/bootstrap.min.css دنبال این کد بگردید background-color: #beeafd; چون فایل بصورت کم حجم شده ست نمیشه ادرس دقیق داد اما فایر باگ خط 9 رو نشون میده 1 واکنش ها : kian777 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kian777 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما اگر منظور رنگ ابی کم رنگ پس زمینه است در ادرس زیر http://www.radoxgroup.com/templates/boxme/css/bootstrap.min.css دنبال این کد بگردید background-color: #beeafd; چون فایل بصورت کم حجم شده ست نمیشه ادرس دقیق داد اما فایر باگ خط 9 رو نشون میده محمد حسین جان ممنونم که پاسخ دادید. کد مورد نظر رو پیدا کردم. حالا به نظر شما میشه به جای اون رنگ از کاشی (پترن) یا یه تصویر بزرگ استفاده کرد اگه این امکان وجود داره لطفا راهنمایی کنید. بازم سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام بله دوست عزیز شما بجای این خطی که پیدا کردید باید به صورت زیر عمل کنید background: #beeafd url(آدرس عکس مورد نظرتون); یاعلی 1 واکنش ها : kian777 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kian777 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام بله دوست عزیز شما بجای این خطی که پیدا کردید باید به صورت زیر عمل کنید background: #beeafd url(آدرس عکس مورد نظرتون); یاعلی musio جان این کار رو انجام دادم ولی اتفاقی نیافتاد. پس زمینه همین انجمن خودمون رو میبینید که شبیه کندوی زنبور شکل شش ضلعی داره ؟ فرض کنیم میخوام همینجوری باشه چیکار باید بکنم؟ ممنون از لطف شما که راهنمایی میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود دستور ایجاد بکگراند همین هست باید در نوشتن آدرس عکس دقت کنید البته به این صورت هم یکبار تست کنید background-image: url(adrese aks); یاعلی 1 واکنش ها : kian777 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kian777 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 این کار ها رو انجام دادم اما موقع اجرا، کدی که نوشتم رو نادیده میگیره . دلیلش چیه بنظرتون؟ به پس زمینه انجمن خودمون نگاه کردم که کد این پس زمینه توی element.style نوشته شده با inspect element همون کد انجمن خودمون رو گذاشتم تو element.style سایت خودم چیزی که میخواستم بصورت موقت اتفاق افتاد و خوبه. ولی ی ی ی ی حالا این کد رو به چه شکل و تو کدوم فایل css بنویسم که دائمی اجرا بشه؟ 2 تا هم عکس پیوست کردم لطفا ببینید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kian777 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود دستور ایجاد بکگراند همین هست باید در نوشتن آدرس عکس دقت کنید البته به این صورت هم یکبار تست کنید background-image: url(adrese aks); یاعلی این کار ها رو انجام دادم اما موقع اجرا، کدی که نوشتم رو نادیده میگیره . دلیلش چیه بنظرتون؟ به پس زمینه انجمن خودمون نگاه کردم که کد این پس زمینه توی element.style نوشته شده با inspect element همون کد انجمن خودمون رو گذاشتم تو element.style سایت خودم چیزی که میخواستم بصورت موقت اتفاق افتاد و خوبه. ولی ی ی ی ی حالا این کد رو به چه شکل و تو کدوم فایل css بنویسم که دائمی اجرا بشه؟ 2 تا هم عکس پیوست کردم لطفا ببینید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام وارد سایت شدم ، مثل اینکه درست شده!! یاعلی 1 واکنش ها : kian777 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر