nima78400 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام کامپوننت جوم شاپینگ در قسمت توضیحات محصول _ مقدار محصول در انبار را چندین بار ادیت کرده ام ولی باز موجودی و 0 میزند ایا در قسمت پیکربندی و تنظیمات محصول نیاز به تغییرات هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 کسانی که با جومشاپینگ کار کردند اگه با مشکل من مواجهه شدند یا می دونند ایراد از کجاست جواب بدند اگه لازمه تا دسترسی بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 کسانی که با جومشاپینگ کار کردند اگه با مشکل من مواجهه شدند یا می دونند ایراد از کجاست جواب بدند اگه لازمه تا دسترسی بدم. در مورد تنظیمات JSHOP_OC کسی اطلاعی داره؟ سرچ هم زده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 تاریخ سیستمتون تغییر نکرده گاهی با تغیر تاریخ سیستم این اتفاق می افته البته یه جایی تو تنظیمات هم هست که مربوط به نمایش باقیمانده محصولات است شاید این قسمت غیر فعال باشد اگر نتونستید پیدا کنید اطلاع بدید تا مسیر دقیق رو براتون ارسال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) تاریخ سیستمتون تغییر نکرده گاهی با تغیر تاریخ سیستم این اتفاق می افته البته یه جایی تو تنظیمات هم هست که مربوط به نمایش باقیمانده محصولات است شاید این قسمت غیر فعال باشد اگر نتونستید پیدا کنید اطلاع بدید تا مسیر دقیق رو براتون ارسال کنم دونه به دونه تمام تنظیمات و چک کردم یه تعدادی از محصولات درسته ولی یه تعداد دیگه موجودی و 0 میزنه و مینویسه در دسترس نیست در داخل پنل ادیت هم کرده ام ولی سیو نمیکند و به حالت اول باز میگردد http://shopping.horam.ir ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط nima78400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام به نظرم کامپوننت مشکل داره یکبار کامپوننت رو آپدیت کن یا اینکه مجدد روی همین یکبار دیگه نصب کن البته حتما اول بک آپ داشته باش یاعلی 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر