guugle 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام یه سوال ساده داشتم! می دونم شاید خیلی ابتدایی باشه ولی هر چی سعی کردم نشد که حلش کنم: می خواستم فاصله منو اصلی سایت از سمت راست (یه فاصله ای زیادی داره) نصف بشه. توی تصویری که پیوست شده این فاصله با فلش قرمز مشخص شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوست عزیز آدرس سایت رو بفرمایید تا بشه چک کرد یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوست عزیز آدرس سایت رو بفرمایید تا بشه چک کرد یاعلی یادم رفته بود! www.petrobung.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 من از firebug هم استفاده کردم ولی نتونستم درستش کنم. فکر کنم به خاطر Responsive بودن قالب باشه. کسی می تونه راهنماییم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام این کدهارو به فایل template.css اضافه کنید ul.art-hmenu { margin-right: -70px;} یاعلی 1 واکنش ها : guugle نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 ممنون از شما. درست شد! مشکلم اینجا بود که جایی دیگه (نمی دونم کجا!) یه کد دیگه با این کد margin تداخل داشت. با اضافه کردن !important حل شد. کد زیر رو به template.css اضافه کردم: ul.art-hmenu } margin-right -4% !important { نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر