poyabahram 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام این پلاگینو دوستان خوبم توی سایت جومینا منتشر کردن ولی آموزش کاملی جهت استفاده از کداش ندادن بنده در قسمت مدیریت ماژول از htmlسفارشی استفاده میکنم تغییر ویرایشگر میزنم دقیقا کد گفته شده توسط سایت مورد نظرش هم میذارم البته آدرس عکسشو دقیق وراد میکنم وقتی سیو میکنم توئی ادیتور به شکل کد باقی میمونه و تو سایت هم کد نشون میده لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام این پلاگینو دوستان خوبم توی سایت جومینا منتشر کردن ولی آموزش کاملی جهت استفاده از کداش ندادن بنده در قسمت مدیریت ماژول از htmlسفارشی استفاده میکنم تغییر ویرایشگر میزنم دقیقا کد گفته شده توسط سایت مورد نظرش هم میذارم البته آدرس عکسشو دقیق وراد میکنم وقتی سیو میکنم توئی ادیتور به شکل کد باقی میمونه و تو سایت هم کد نشون میده لطفا را اقا ممنون حل شد البته خودم حلش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina.madmoli 0 ارسال شده در تیر 94 اقا ممنون حل شد البته خودم حلش کردم سلام من هم همین مشکل رو دارم،ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در آذر 94 سلام من هم همین مشکل رو دارم،ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید. با سلام دوست عزیز را حل زیر دقیقا میتونه کمک کنه {jm effect="rotateL" title="عنوان تصویر" url="لینک تصویر"}مسیر فایل عکس{/jm} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر