poroje 1 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستانمن برای منو جوملا عکس گذاشتم از قسمت تنظیمات منوحالا میخوام برای هر منو یه عکس واسه بخش hover بذازم که وقتی با ماوس رو اون منو رفتیم عکس دوم نمایش بده چطور باید این کار و انجام بدم؟ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درودبر شما راهی که الان به ذهن من میرسه اینه که بصورت بک گراند بهشون بدید یعنی هر منو باید یه کلاس خاص داشته باشه و با استفاده از اون کلاس با بک گراند تو css بیایید عکس بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 درودبر شما راهی که الان به ذهن من میرسه اینه که بصورت بک گراند بهشون بدید یعنی هر منو باید یه کلاس خاص داشته باشه و با استفاده از اون کلاس با بک گراند تو css بیایید عکس بذارید دوست عزیز الان عکسی که گذاشتم در حالت عادی نمایش میده بصورت بک گراند گذاشتم اما واسه Hover نمیدونم عکس دوم کجا وارد کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما ادرس سایت قرار بدید تا منظورمو بهتر برسونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما ادرس سایت قرار بدید تا منظورمو بهتر برسونم www.irbazar.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما این عکس ها بصورت تگ html قرار گرفته شده یعنی img راهی که به نظر بنده میرسه اینکه باید با js تو رویداد onMouseOver یا حالا هر رویدادی مقدار src عکس رو عوض کنی اگر یکم js بلد باشی فقط کافیه سرچ کنی کلی مطلب میاره البته باید برای هر منو اون کد را تکرار کنید و با استفاده از data-id هر منو که یک عدد است به اون منو دسترسی پیدا کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر