behi_cage 0 ارسال شده در فروردین 94 دوستان سلام بنده کامپوننت jaK2filter رو روی جوملا 3 نصب کردم اما وقتی جستجو رو میزنم ارور 500 میده کلاس نمایش پیدا نشد [کلاس، فایل]: jak2filterViewitemlist، C:\xampp\htdocs\irvf\components\com_jak2filter\vie ws\itemlist\view.html.php با چند قالب امتحان کردم ، jaK2filter رو از جاهای مختلف هم دانلود کردم و هم خریدم - با ورژن های مختلف K2 هم امتحان کردم اما باز هم ارور میده هم روی لوکال تست شده هم روی هاست . در جوملا 2.5 به خوبی کار میکنه اما در جوملا 3 ارور میده دیگه مغزم به جایی نمیرسه اینترنت رو هم زیرو رو کردم اما هیچ مطلبی راجع بهش نبود. به شدت به کمکتون نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pablogh 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام. من دارم روی جوملا 3 ازش استفاده می کنم. مشکلی هم نداره. parsuni.com یه نگاه بنداز. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imanr 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام من هم این مشکل را روی جوملا 3 دارم لطفا راهنمایی کنید من رو با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در بهمن 95 مممنو ميشم به اين سوال پاسخ دهيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر