mo_mokh_com1 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام میخواستم بدونم که چطور میتونم این لینک رو به این لینک تبدیل و بهتره بگم بهینه تر بکنم ؟ چاپ-و-بسته-بندی/بروشور/www.print-didebartar.com به این آدرس میخوام تغییر کنه ::بروشور/www.print-didebartar.com توضیح بیشتر:دلیل اینکه الان اول مینوسه چاپ و بسته بندی و بعدش بروشور اینه که محصول بروشور زیر شاخه چاپ و بسته بندی هست !حالا میخوام زیر منوش باشه اما به لحاظ لینکی مستقل و منحصر به فرد باشه و فقط بروشور خالی بزنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mo_mokh_com1 0 ارسال شده در فروردین 94 در ضمن چون از ابتدا با Rsseo کار کردم و سایت رو یه جورائی دارم باهاش بهینه میکنم و بهش عادت میکنم از sh404 استفاده نمیکنم حالا راه حل دیگه هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mo_mokh_com1 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 مدیران،دوستان کسی پاسخگو نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز ، من جواب رو در تاپیک قبلی که ایجاد کردید بهتون داده بودم sh404sef راه برای بهینه کردن لینک ها داره تا اونجایی که یادم هست acesef هم داشت!!! یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر