fanavari 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام موقع نصب افزونه سیستم جامع نظردهی جوملا این ارور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما در دیتابیس بگردید اگر جدولی از این افزونه از قبل وجود دارد پاک کنید در فایل زبان هم همین طور پوشه های administrator/languages languages نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavari 0 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما در دیتابیس بگردید اگر جدولی از این افزونه از قبل وجود دارد پاک کنید در فایل زبان هم همین طور پوشه های administrator/languages languages من همه فایلها و پوشه ها را پاک کردم و جداول را نیز حذف کردم ولی این ارور رو میده نصب افزونه: افزونه دیگری از قبل از این پوشه استفاده می نماید: /...................................../components/com_rdbs_comment فقط وقتی نصب میکنم یه صفحه سفید میاد و هرچی صبر میکنم صفحه مدیریت افزونه ها نمیاد و بعد از اینکه رفرش میکنم ارور بالا میاد لطفا کمک کنید خیلی بهش نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما ارور نشان می دهد که به خوبی این کار را انجام ندادید هم پوشه های قسمت مدیریت و هم پوشه های قسمت سایت رو پاک کردید ؟ وارد جدول extensions شویدو رکوردهای مربوط به این افزونه را پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavari 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام والا من مطمئنم که همه چیز رو پاک کردم، مطمئنید فایل نصبی مشکل نداره؟ من رو دوتا سایت تست کردم همینجور بود، بعد از نصب یه صفحه سفید میاد که رفرش میکنم و ارور را بهم نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavari 0 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما ارور نشان می دهد که به خوبی این کار را انجام ندادید هم پوشه های قسمت مدیریت و هم پوشه های قسمت سایت رو پاک کردید ؟ وارد جدول extensions شویدو رکوردهای مربوط به این افزونه را پاک کنید توی جدول extenstions اصلا بانام rdb-comment چیزی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز حتما چک کنید که rdbs-comment رو چک کنید نه rdb-comment یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavari 0 ارسال شده در فروردین 94 منظورم همین بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 درود اگر ارور همان هست ، حتما فولدر یا جدولی باقی مانده امکان داره در جدولی غیر مرتبط با اسم ، فیلدی اضافه کرده باشه کمی با صبر و دقت بگردید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavari 0 ارسال شده در فروردین 94 یعنی رو سه تا سایت جدوله؟؟ من الان یه جوملای خام نصب کردم و بازم همین مشکل بود، مطمئنید افزونه سالمه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر