poyangift 4 ارسال شده در فروردین 94 با سلام من یک سایت دوزبانه دارم که درست کار می کند ولی میخواهم تگ زبان را از آخر ادرس سایت حذف کنم به دلیل اینکه وقتی برای سایت نقشه سایت درست می کنم و میخواهم به گوگل وب مستر معرفی کنم گوگل آدرس را با تگ زبان می شناسد و من نمیدانم فایل نقشه سایتم را در کجا ی هاست قرار دهم تا گوگل وبسمتر آنرا بشناسد با تشکر 1 واکنش ها : چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما شما باید تگ زبان پیشفرض را حذف کنید تگ زبان دیگری را باید بگذارید بماند البته نمی دانم اصلا ممکن هست هر دو را حذف کنید یا خیر برای برای زبان پیشفرض می توانید در پلاگین دو زبانه ان را حذف کنید البته من پیشنهاد میدم این کار را انجام ندید نقشه سایت را در روت هاست تون قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در فروردین 94 سلام وقتی سایت مپ را روی روت قرار میدهم چون آدرس سایت با تگ زبان است گوگل آنرا تشخیص نمی دهد َ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر