Ali.L 1 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) سلام، این خطا در صفحه تماس باما نمایش داده میشه کلید خصوصی هم قرار دادم در پلاگین مربوطه، ولی حالا دوستان بفرمایید مشکل از کجاست لطفا اگر میدونین. ممنونم "پلاگین ReCaptcha نیاز به تنظیم کلید خصوصی برای اجرا دارد. لطفاً با مدیر سایت تماس بگیرید." لینک صفحه خطا ویرایش شده فروردین 94 توسط Ali.L نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 94 با سلام پلاگین نیاز به دوکلید عمومی و شخصی داره . مطمئن شوید که هر دو مورد رو به درستی وارد کرده باشید و پلاگین هم فعال باشه کش مرورگر و جوملاتون رو هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbordbari 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام پلاگین نیاز به دوکلید عمومی و شخصی داره . مطمئن شوید که هر دو مورد رو به درستی وارد کرده باشید و پلاگین هم فعال باشه کش مرورگر و جوملاتون رو هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام لطفا بفرمایید فایل پلاگین را از کجا دانلود کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز پلاگین recaptcha از پلاگین های پیش فرض هست در پلاگین ها جستجو کنید میبینید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ali.L 1 ارسال شده در فروردین 94 با سلام پلاگین نیاز به دوکلید عمومی و شخصی داره . مطمئن شوید که هر دو مورد رو به درستی وارد کرده باشید و پلاگین هم فعال باشه کش مرورگر و جوملاتون رو هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام ممنون از کمکتون و ببخشید که دیر پاسخ میدم کلیدهای عمومی و شخصی رو تست کردم، مشکلی ندارند حالا نمیدونم که چیکار بکنم آدرس هم که در سوالم قرار دادم!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ali.L 1 ارسال شده در تیر 94 سلام یه مشکلی پیش اومده و اون اینکه با اینکه تمام تنظیمات گوگل کپچا رو من وارد کردم اما بازم توی صفحه تماس با ما و فقط هم توی این صفحه خطای زیر رو نشون میده: پلاگین ReCaptcha نیاز به تنظیم کلید خصوصی برای اجرا دارد. لطفاً با مدیر سایت تماس بگیرید. مثلا توی صفحه ثبت نام مشکلی نداره ولی توی صفحه تماس با ما مشکل داره و این خطا رو نشون میده حالا جالب اینجاست که وقتی لاگین میکنم توی وبسایت مشکل حل میشه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر