infoh 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان من با برنامه ویجت کید وقتی میخوام اسلایدسو بسازم روی دکمه سیو که میزنم چیزی سیو نمیشه و تمام محتویات صفحه پاک میشه کسی میدونه چرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان من با برنامه ویجت کید وقتی میخوام اسلایدسو بسازم روی دکمه سیو که میزنم چیزی سیو نمیشه و تمام محتویات صفحه پاک میشه کسی میدونه چرا سلام دوستان کسی نظری در این مورد نداره یا با همچین چیزی برخورد نکرده من که هرکاری کردم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان کسی نظری در این مورد نداره یا با همچین چیزی برخورد نکرده من که هرکاری کردم درست نشد سلام دوستان کسی که جواب نداد حالا یه سوال دیگه من از یه اسلایدشو دیگه استفاده کردم و به یه موقعیت متصلش کردم عنوان عکسها میاد اما خود عکسها نه همین اسلایدشو و همین عکسها رو روی یه سایت دیگه امتحان کردم میاد اشکال کار کجاست اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام تنظیمات مربوط به هاستتون رو چک کنید ترجیحا یکبار در هاست دیگه ای ماژول هاتون رو با همین قالب تست کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام تنظیمات مربوط به هاستتون رو چک کنید ترجیحا یکبار در هاست دیگه ای ماژول هاتون رو با همین قالب تست کنید یاعلی سلام دوست عزیز روی لوکال نصب کردم و از ومپ سرور هم استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر