atkmilad 7 ارسال شده در فروردین 94 آیا پلاگین های پرداخت جومشاپینگ موجود در سایت جومینا با جوملا 3 سازگاری دارند. اگه نه، میشه راهنمایی کنید چه تغییری باید بدم تا سازگار بشن؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما اصولا پلاگین ها زیاد در جوملا 3 تغییر پیدا نکردند اما امکان دارد جومشاپینگ تغیر داده شده باشد و پلاگین تداخل پیدا کند من پیشنهاد می کنم شما تست بفرمایید و اگر مشکلی بود اینجا قرار بدید البته فایل xml پلاگین را باز کرده و در خط های اول یکجا نوشته شده version="2.5" یا بجای 2.5 امکان دارد 1.7 نوشته شده باشد شما ان را به نسخه جوملا 3 خود تغییر دهید مثلا 3.4 1 واکنش ها : atkmilad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در فروردین 94 چه پلاگین هایی؟؟ زرین پال، پی لاین و فکر کنم پارس پال برای جوملا 3 رو دارم. آدرس ایمیلتون رو به ipirzade@gmail.com بفرستین تا براتون ارسال کنم. 1 واکنش ها : atkmilad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atkmilad 7 ارسال شده در فروردین 94 چه پلاگین هایی؟؟ زرین پال، پی لاین و فکر کنم پارس پال برای جوملا 3 رو دارم. آدرس ایمیلتون رو به ipirzade@gmail.com بفرستین تا براتون ارسال کنم. به ایمیلتون فرستادم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lorus 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان عزیز قبلا اعضای محترم برنامه نویس جومینا جناب آقایان انگوتی جناب آقای تهرانی و دیگر اعضای برنامه نویس پر تلاش جومینا نسبت به نگارش و تهیه افزونه های بانکی جوملا 2.5 اقدام نموده اند که می بایست از تک تک ایشان نهایت تشکر و قدردانی خود را اعلام نماییم با توجه به اهمیت ارتقاء جوملا و افزونه ها به جوملا 3 استدعا دارد نسبنت به نگارش پلاگین های بانکی _ملت برای جومشاپینگ و جی دو استور _ مربوط به نسخه 3 جوملا بذل توجه و اهتمام داشته باشند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammas 2 ارسال شده در فروردین 94 آموزشش و اینجا منتشر کردم http://forums.parsjoom.ir/thread-17715-post-86406.html#pid86406 1 واکنش ها : lorus نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر