شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در فروردین 90 سلام و درود توسط اين ماژول كه شبيه ماژول ديگري از همين سازنده است ميتوانيد ماژول هاي سايت خود را به صورت آكاردئوني زيبا در سايت و در موقعيت يك ماژول نمايش دهيد.براي اين منظور نام ماژول هاي مورد نظر خود را در مديريت ماژول و در قسمت Module Names وارد كنيد و براي جداسازي آنها از كاما استفاده كنيد مانند نمونه زير! mod_login' date='mod_whosonline[/font'] همانطور كه مشاهده ميكنيد ماژول ها با كاما جدا شده اند و حتما توجه داشته باشيد نام اصلي ماژول را وارد كنيد و نه نام مستعاري كه خود براي آن انتخاب كرده ايد. دمو ماژول از سايت سازنده ماژول این ماژول در لیست ماژول های ترجمه نشده قرار داشت که اکنون ترجمه شده آن را از اینجا می توانید دانلود کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13022746491.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام من با این مشکل دارم. وقتی نصبش میکنم و میخوام mod_mainmenu رو نمایش بدم نمیتونه تمامش رو نشون بده. من 5تا از همین نوع دارم و قتی نماشی میده عنوان ها درست هست اما زیرمنوها همش یکی هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر