zagros 1 ارسال شده در فروردین 94 سلام چطور میتونم قالب جوملا 2.5 را به 3 تبدیل کنم؟؟ اصلا امکان پذیر است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 بله امکان پذیر هست ولی بستگی به نوع فریم ورک استفاده شده قالب متفاوت است. در صورت عدم استفاده از فریم ورک با ویرایش فایل xml و تغییر عبارت 2.5.X به 3.3.x قالب به جوملا 3 تغییر می کند 1 واکنش ها : zagros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtaban83 0 ارسال شده در آذر 95 سلاک بزرگوار من می خوام قالب مذهبی به نام الله که سایت جومینا منتشر کرده و برای نسخه 1.5 بوده رو به نسخه 3 ارتقا بدم لطفا بنده رو راهنمایی کنید کل وب رو هم گشتم چیز به درد بخوری هم پیدا نکردم و در نهایت با آموزش های موجود قالب رو نصب کردم ولی به صورت ناقص دیزاینش لود میشه اینم آدرس وب سایت : www.qazvinho.ir/3x نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 لطفا تاپیک جدیدی ایجاد کنید. تبدیل قالب از 1.5 به 2.5 هم کمی دارای مشکل است به 3.5 کمی سخت تر است. بهتر است از اول طراحی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر