kamal_s67 0 ارسال شده در فروردین 94 دوستان من سایت وردپرسی دارم برای فروش دستگاه های حضور و غیاب ولی میخوام به جوملا عوضش کنم کسی قالبی شبیه این سایت داره؟ http://www.greenteco.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1375 7 ارسال شده در فروردین 94 اگه میخوای برات طراحی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز با یک سرچ در اینترنت به قالب های خیلی شیک و جذابی میرسید هم تجاری و هم رایگان یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamal_s67 0 ارسال شده در فروردین 94 دوست عزیز میشه یه لینک از قالبهایی رسپانسیو که فارسی رو هم ساپورت میکنند و در صفحه اصلی بشه چند دسته ایجاد کرد که با کلیک روی دسته زیر مجموعه هاشو نمایش بده رو بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در فروردین 94 با یه هزینه خیلی کم میشه طراحیش کرد اگر خواستید براتون طراحی می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر