behrad 7 ارسال شده در فروردین 94 درود بر همگیمن درخواست enamad کردم گفتم توی سایتت باید صدور پیش فاکتور داشته باشیددوستان میشه راهنمایی کنید که از چه افزونه ای استفاده کنم و این که چطوری کار میکنه و چیکار باید بکنمسپاسگزار میشماینم سایتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در فروردین 94 درود بر همگی من درخواست enamad کردم گفتم توی سایتت باید صدور پیش فاکتور داشته باشید دوستان میشه راهنمایی کنید که از چه افزونه ای استفاده کنم و این که چطوری کار میکنه و چیکار باید بکنم سپاسگزار میشم اینم سایتم راهنمایی نمیکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز enamad برای سایت هایی است که قصد انجام خرید و فروش در سایت رو دارند شما در سایتون میخواهید همچین قابلیتی رو اضافه کنید؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز enamad برای سایت هایی است که قصد انجام خرید و فروش در سایت رو دارند شما در سایتون میخواهید همچین قابلیتی رو اضافه کنید؟؟ یاعلی دیگه در این حد میدونم دوست عزیز که enamad واسه خرید و فروش در سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام قصد جسارت نداشتم ، اما سایتی که اعلام کردید هیچ خرید و فروشی انجام نمیده برای همین گفتم!! به هرحال با کامپوننت هایی مثل ویرچومارت و هیکاشاپ میتونید فروشگاه بسازید و فاکتور صادر کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر