arazbashiri 1 ارسال شده در فروردین 94 لطفا راهنمایی فرمایید Warning: file_get_contents(/home/u447592885/public_html/templates/tak_news_i/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u447592885/public_html/plugins/content/joomla/joomla.php on line 233 باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام یکدفعه به این صورت شد؟؟ افزونه جدیدی نصب کردید؟؟ اگر بله که از طریق دیتابیس غیرفعالش کنید با مدیریت هاستتون هم تماس بگیرید ببینید تغییراتی اعمال کردند یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arazbashiri 1 ارسال شده در فروردین 94 من بسته نصبی قالب تک نیوز نصب کرده بودم ولی مشکل داشت قالب پاک کردن این طوری شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام خوب متوجه نشدم، اگه ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید یاعلی 1 واکنش ها : arazbashiri نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arazbashiri 1 ارسال شده در فروردین 94 از سایت تک وب دیزاین قالب خبری تک نیوزرا دانلود کردم بر روی هاست خودم نصب کردم ولی قالبش کمی مشکل داشت الان قالبشو حذف کردم این خطا را داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arazbashiri 1 ارسال شده در فروردین 94 این قالب Joomina Company template رو نصب کردم بازم این خطا رو داد پنل مدیریت کار میکنه ولی قالب رو باز نمیکه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) این مشکل را در تاپیک اصلی مطرح کنید همچنین دسترسی را ارسال کنید http://forum.joomina.ir/topic/28134-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B3%D9%87-%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%AA%D9%8A-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-joomina-company-template/ ویرایش شده فروردین 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : arazbashiri نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arazbashiri 1 ارسال شده در فروردین 94 درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر