farhikhtegantavana 0 ارسال شده در فروردین 94 من از جوملای 2.5 استفاده می کنم. کامپوننت k2 را نصب کرده ام. حال وقتی با k2 ایجاد مطلب می کنم در سایت مشاهده نمی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 با سلام به انجمن خودتون خوش اومدید ببنید شما باید در منوی مورد نظرتون ، نوع منو رو از انواع منو k2 انتخاب کنید تا نمایش داده بشه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhikhtegantavana 0 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) با سلام به انجمن خودتون خوش اومدید ببنید شما باید در منوی مورد نظرتون ، نوع منو رو از انواع منو k2 انتخاب کنید تا نمایش داده بشه ی من متوجه صحبت شما نمی شم بیشتر توضیح بدین لطفا ویرایش شده فروردین 94 توسط farhikhtegantavana نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 94 من متوجه صحبت شما نمی شم بیشتر توضیح بدین لطفا سلام! آیا برایش منویی ،لینکی ،... تعریف نمودید؟؟؟؟؟(از قسمت منو ها) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام ببنید اگر میخواهید در صفحه اصلی اطلاعات نشون داده شود ، باید به منوی صفحه اصلی بروید و در آنجا نوع لینک رو تغییر بدید مثلا بزارید k2-> مطلب k2 اگر بازهم متوجه نشدید دسترسی بدید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhikhtegantavana 0 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) باسلام ببنید اگر میخواهید در صفحه اصلی اطلاعات نشون داده شود ، باید به منوی صفحه اصلی بروید و در آنجا نوع لینک رو تغییر بدید مثلا بزارید k2-> مطلب k2 اگر بازهم متوجه نشدید دسترسی بدید یاع سلام اگر نوع منو را روی مطلب k2 بذارم فقط یک مطلب را می تونه نمایش بده . بقیه رو چکار کنم. ویرایش شده فروردین 94 توسط farhikhtegantavana نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام شما میتونید از گزینه انواع منو ، گزینه آخرین موضوعات یک یا چند کاربر یا مجموعه به هدفتون برسید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر