belvasi88 11 ارسال شده در فروردین 94 ضمن عرض سلام و تبریک سال 1394 به اعضای سایت جومینا آیا افزونه ای برای ثبت مشخصات یک شخص و حتی الامکان قرار دادن تصویر شخص در آن وجود دارد. که با استفاده از کد ملی و شماره شناسنامه بتوان استعلام نمود که شخص مورد نظر وجود دارد و همچنین چند مورد فیلد را بعد از جستجو نمایش دهد. ثبت تمام اطلاعات توسط مدیر انجام میشه فقط استعلام در خروجی سایت برای کاربران نمایش داده می شود. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 میتونم اسکریپت متصل به جوملاشو براتون بنویسم 2 واکنش ها : belvasi88 و فروشگاه شماره مجازی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در فروردین 94 ممنون لطفا هزینه اسکریت را بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 به مناسبت عید نوروز رایگان الان هم در حال نگارش است تا بیست دقیقه-نیم ساعت آینده به شما داده خواهد شد. فقط درصورت امکان دسترسی بدهید تا در سایتتان نصبش کنم. 1 واکنش ها : belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) با سلام. با عرض پوزش بابت تاخیر بنده نتوانستم سایت جومینا را باز کنم. http://p30qom.ir/test/ این آدرس دمو سیستم میباشد. صفحه مدیریت: http://p30qom.ir/test/admin نام کاربری: demo کلمه عبور: demo امکانات مورد نظر را بفرمائید تا به سیستم اضافه شود. ویرایش شده فروردین 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در فروردین 94 با سلام. با عرض پوزش بابت تاخیر بنده نتوانستم سایت جومینا را باز کنم. http://p30qom.ir/test/ این آدرس دمو سیستم میباشد. صفحه مدیریت: http://p30qom.ir/test/admin نام کاربری: demo کلمه عبور: demo امکانات مورد نظر را بفرمائید تا به سیستم اضافه شود. ضمن تشکر مجدد آیا امکانش هست همین امکانات با چند فیلد دیگه به صورت یک کامپوننت در بیاد و دارای امکاناتی از قبیل add و edit و delete باشه. و همچنین برای جستجو کردن از یه ماژول ساده استفاده بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 ببینید بنده گفتم اسکریپت مینویسم براتون ولی تطبیق میدم با جوملا ولی کامپوننت نیست. فیلد بخواید میتوانم اضافه کنم. جستجو تو قسمت مدیریت میخواین؟ 1 واکنش ها : belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در فروردین 94 ببینید بنده گفتم اسکریپت مینویسم براتون ولی تطبیق میدم با جوملا ولی کامپوننت نیست. فیلد بخواید میتوانم اضافه کنم. جستجو تو قسمت مدیریت میخواین؟ نه در قسمت مدیریت نمیخواد، مانند ماژول در صفحه اول سایت باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 باشه پس دسترسی سایت رو بدید بقیه تغییرات رو در سایت خودتون انجام بدم 1 واکنش ها : belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در فروردین 94 ضمن عرض تشکر هنوز اطلاعات رو به طور کامل برام نفرستاده که سایت رو راه اندازی کنم. به محض اینکه راه اندازیش کردم حتما مزاحم میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 باشه پس فیلدهای مورد نظر را بفرمائید تا اضافه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در فروردین 94 نام نام خانوادگی نام پدر شماره شناسنامه کد ملی سریال شناسنامه(شش رقم آخر) کد پستی شغل توضیحات (به شکلی باشه که بشه چندین خط توضیح در داخل آن نوشت) در صورتی که بشه با وارد کردن همزمان کد ملی و شماره سریال(شش رقم آخر) شخص مورد نظر را جستجو کرد (عالیه). نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) منظورتون از شماره شناسنامه6 رقم آخر رو نفهمیدم؟ الان سایتو ببینید. ویرایش شده فروردین 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در فروردین 94 منظورتون از شماره شناسنامه6 رقم آخر رو نفهمیدم؟ الان سایتو ببینید. دستت درد نکنه همچین چیزی می خوام. برای جستجو همون آخری عالیه یعنی کد ملی به همراه شش رقم آخر سریال شناسنامه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 چیز دیگه ای نیاز نیست؟ 1 واکنش ها : belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در فروردین 94 چیز دیگه ای نیاز نیست؟تشکر آقای قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر