comfary 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام من نمایشگر سایت در تلفن همراه به نام mobailtemplate_joomina_ir روی جوملا نصب کردم زمانی که در موقعیت mobile_nav یک منو ایجاد میکنم آن منو در گوشی نمایش داده نمیشود در صورتی که ماژولی که در موقعیت content_top ایجاد کردم نمایش داده میشود سوال دیگر اینکه در کجا میتوانم عنوان سایت نمایشی روی گوشی را تغییر دهم؟ خیلی ممنون میشم اگر سریع راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
comfary 0 ارسال شده در فروردین 94 البته ناگفته نماند که لینک ها در پیش نمایش قالب گوشی روی کامپیوتر نمایش داده میشود اما در گوشی فقط زمینه طوسی نشان داده میشود و منویی نیست باید کمی زوم کزد و انقدر صفحه را جرکت داد تا لینک ها دیده شود ممنون میشم زود راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز خودم با این افزونه کار نکردم اما شما آدرس سایت رو بفرمایید تا چک بشه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر