Saifoori 1 ارسال شده در فروردین 94 با سلام . من از افزونه k2 استفاده می کنم چند وقت پیش افزونه ای نصب کردم که تگ ها رو در مطلب بولد می کنه مثله سایت خودتون ( تصویر قرار داده شده ) حالا این چه افزونه ای هستش ؟ اگه بخوام این حالت غیر فعال شه چی کار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 rsseo میباشد احتمال زیاد 1 واکنش ها : Saifoori نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saifoori 1 ارسال شده در فروردین 94 با تشکر . ولی این نیست من افزونه SeoBoss رو هم غیر فعال کردم ولی همچنان تگ ها به صورت بولد شده هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 دسترسی را ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin-joomla 4 ارسال شده در فروردین 94 در پلاگین به دنیال اینجور افزونه باشید احتمالا پلاگینش از نوع سیستمی هست یا محتوا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر