سید رضا شجاع رضوی 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام من کامپوننت جومشاپینگ رو روی جوملا 3 نصب کردم اما وقتی از قسمت کامپوننت ها میخوام باهاش کار کنم ارور: Fatal error: Call to undefined method JModel::addIncludePath() in /home/pmbshopi/domains/pmbshop.ir/public_html/components/com_jshopping/jshopping.php on line 13 رو میده . میشه راهنمایی کنین بدونم مشکلش کجاس ؟ من تاپیک های بقیه رو هم خوندم اما چیزی متوجه نشدم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سید رضا شجاع رضوی 0 ارسال شده در فروردین 94 میشه یکی جواب بده واقعا عجله دارم . فقط منتظر جواب شمام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سید رضا شجاع رضوی 0 ارسال شده در فروردین 94 بازم ممنون بخاطر اینکه راهنمایی نکردین . من خودم فهمیدم مشکل از کجاست . مشکلش این بود که کامپوننت جوم شاپینگ من با جوملا 3 سازگار نبود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. از این که نتیجه تلاش خود برای یافتن پاسخ سوال را در انجمن قرار دادید نهایت سپاس را از شما داریم. همانطور که می دانید به علت قرار داشتن در ایام عید سر اکثر کاربران شلوغ بوده و امکان پاسخ گویی را ندارند. ولی هر کس در توان داشته باشد در اسرع وقت به انجمن سر زده و پاسخ سوالاتی که در توانش باشد را خواهد داد. معمولا این سرزدن 24 ساعت طول می کشد نه در این انجمن در تمام انجمن ها و سایت ها. بنابراین شما نباید انتظار داشته باشید یکنفر سریعا پاسختان را بدهد. در صورتی که صبر میکردید تا بنده و یا سایر دوستان می آمدیم حتما اولین نکته ای که بنظر می رسید عدم سازگاری جوم شاپینگ با نسخه جوملای شما بود. در هر حال باز هم از قرار دادن پاسخ در انجمن از شما تشکر می کنیم. موفق باشید یا حق ویرایش شده فروردین 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر