av_admin 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام متخصصین گرامی من قالب زیر رو دانلود کردم http://bigtheme.net/joomla/rockettheme/228-hadron میخوام بدونم راهنمایی ، پی دی افی چیزی نیست که بشه کامل تنظیمش کرد ؟ آیا قالب ها همگی لایسنس دارن ؟ از کجا میشه فهمید این موضوع رو ؟ اگر قالب رایگان به راحتی روی لوکال هاست کار کنه ، بعد اطلاعات لوکال رو به هاست واقعی منتقل کنیم ، مشکلی پیش نمیاد بابت لایسنس ؟ اگر به مشکل بخوره دقیقا چه اتفاقی میوفته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما تا به حال برای بنده همچین موضوع ای پیش نیومده (خوشبختانه) آموزشش رو در سایت مرجع که قالب را نوشته است بخونید اما چیز خاصی نداره فقط کافیه تنظیماتش رو نگاهی بندازید 1 واکنش ها : av_admin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
av_admin 0 ارسال شده در فروردین 94 خوب یکی دیگه از متخصصین محترم لطف کنه و پاسخ عرایض من رو بده . این دوستمون راهنمایی کمی رو رایه فرمودن ممونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام معمولا قالب های رایگان که شرکتهای تولید کننده به رایگان در اختیار همگان قرار میدهند از محدودیت بر خوردار وجنبه نمایشی دارد که کاربر دانلود کند اگر خوش آمد نسخه اصلی را خریداری کند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر