mtfmohammad 0 ارسال شده در فروردین 94 سلامکد زیر رو فرض کیند می خوام بیارم توی جوملا <?phpif(!isset($_GET['q']))die("The Search key word is not set!");$key = $_GET['q'];if($key == "")die("The Search key word must be entered!");$DbConn = mysql_connect("localhodt", "root", "" ) or die(mysql_error());mysql_select_db("test",$DbConn) or die("Can Not Select DataBase Because: ".mysql_error());$sql = "SELECT * FROM `text`WHERE `title` LIKE '%".$key ."%' ";$SearchResult = mysql_query($sql) or die(mysql_error(). "<br />SQL: ". $sql);$TotalResults = mysql_num_rows($SearchResult);if($TotalResults <= 0)die("Not found any record for your key word!");for($i = 0; $i != $TotalResults; $i++ ) {//<!-- Start of Print Results...$TextTitle = mysql_result($SearchResult, $i, 1);$TextBody = mysql_result($SearchResult, $i, 2);print($TextTitle ." ==> ". $TextBody ."<br /><br />");//End of Print Results. -->}?> ینی می خوام توی افزونه نویسی جوملا از کد زیر استفاده کنم .... $db = JFactory::getDbo(); $query = $db->getQuery(true); $query-> ....... $db->setQuery((string)$query); $key = $db->loadObject(); برای اینکار به مشکل خوردم ... میشه بازنویسیش کنین با کد php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما این خودش کد php هست. البته شخصی که نوشته بصورت مثال نوشته است اینکه شما چه نیازی دارید باید خودتان تغییر دهید 1 واکنش ها : mtfmohammad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtfmohammad 0 ارسال شده در فروردین 94 نه ... منظور من استفاده از کد jfatory هست ... ینی می خوام با این کد بازنویسی بشه ... هر کاری کردم نتونستم بین کد حالت عادی پی اچ پی با جی فکتوری جوملا ارتباط برقرار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtfmohammad 0 ارسال شده در فروردین 94 یه جورایی اخرش خودمون تونستیم اطلاعات رو از توی جدول در بیاریم توی سایت نشون بدیم ولی برا اضافه کردنش تو جدول کل کدهای جوملا رو زیرو رو کردیم تا یکی دو تا ساختار رو متوجه شدیم ولی بازم هر کاری می کنیم چیزی به جدول اضافه نمیشه ... برای دریافت اطلاعات از پایگاه داده برا مثال از جدول به نام تست با یه ستون به اسم نام از کد زیر جواب گرفتم $db = JFactory::getDbo(); $query = $db->getQuery(true); $query->select($db->quoteName('name')); $query->from($db->quoteName('#__test')); $query->where($db->quoteName('name').'='.$db->quote($q)); $query->limit($db->quoteName('1')); $db->setQuery((string)$query); حالا برا اضافه کردن به جدول از کد زیر در حالی که جوابی نگرفتم میشه راهنمایی کنیین ... در مورد ساختار کد و یا نا جدول ها و ستونها یا و... بار ها چک کردم همه چی درسته ولی بازم جواب نمی گیرم ؟! $db = JFactory::getDbo(); $query = $db->getQuery(true); $query->insert($db->quoteName('#__test')); ->columns($db->quoteName('id'), $db->quoteName('name')); $db->setQuery($query); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtfmohammad 0 ارسال شده در فروردین 94 تمام کد های جوملا رو زیرو رو کردم اخر خودم پیداش کردم برا گرفتن اطلاعات از پایگاه داده برا مثال جدولی به اسم تست با یه ستون به اسم نام از کد زیر $db = JFactory::getDbo(); $query = $db->getQuery(true); $query->select($db->quoteName('name')); $query->from($db->quoteName('#__test')); $query->where($db->quoteName('name').'='.$db->quote($q)); $query->limit($db->quoteName('1')); $db->setQuery((string)$query); و برا اضافه کردن اطلاعات به این جدول از کد زیر ولی این کد زیر رو هر چی امتحان می کنم جواب نمیگیرم میشه راهنمایی کنین ... ساختار کد یا نام جدول و ستون یا شمار ای دی یا برقراری اتصال همه چی رو بارها بازبینی کردم درستن ولی بازم کار نمیکنه ؟! $db = JFactory::getDbo(); $query = $db->getQuery(true); $query->insert($db->quoteName('#__test')); ->columns($db->quoteName('id'), $db->quoteName('name')); ->values('1,'.$db->quote($q)); $db->setQuery($query); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر